THE PARKWAY

SURAT

The spatial massing of the homes is set in such a way that a sense of closed community with ample space for gardens and play surrounds giving prospect and refuge for the inhabitants. The key master plan objective is to create a walk able community connected through greens with large and small gardens in the public (central park) and private (limited access cluster park) realm. Right after passing the club house the view opens to sweep of greens with a series of terraced garden with water features, amphitheater, garden’s layered spatially leading the visitors into surprises. The program for each garden and activity with in addresses engagement for all age groups. The high end villas front porch opens to these precious view sheds. The park from the Club house is connected to the entire length of the property terminating at the exclusive neighbourhood club.

PROJECT DETAILS

  • Location: Surat
  • Project area: 51 Acres
  • Services: Landscape Design, Urban & Regional Planning
  • Accolade:

RELATED PROJECTS